La Bastide Nord

10
9
Gites.nl logo

KEUKEN EN EETKAMER
De keuken en de eetruimte bevinden zich in je vakantiehuis, de voormalige grote schuur van 60m2 die volledig is verbouwd.
De volledig ingerichte keuken is goed uitgerust met oven, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. De wasmachine, stofzuiger, strijkijzer, strijkplank etc. bevinden zich in een aparte wasruimte.
WOONKAMERS
De hoofd-woonkamer is de originele maar nu verbouwde schuur van 60m2, die ooit werd gebruikt om de wijn van de omringende wijngaarden te maken.
Je vindt er nog de stenen muren en originele balken. Hier vind je de open keuken en eetkamer en een uitgang naar een groot overdekt terras dat eigenlijk een tweede woonkamer is, met uitzicht op het zwembad en het omliggende platteland.
SLAAPKAMERS
Beneden zijn er 2 grote slaapkamers met elk een eigen badkamer. Er is ruimte voor een kinderbedje indien nodig. Boven zijn er 2 grote slaapkamers met 2 aparte bedden met voldoende ruimte voor een kinderbedje of een extra bed. Alle kamers hebben zichtbare balken en stenen muren.
BADKAMERS
Beide slaapkamers op de begane grond hebben een eigen badkamer met een inloopdouche. Er is een aparte wc op de gang.
Boven is er een familiebadkamer met een bad en een integrale douche.

Boekingsinformatie

Ligging la bastide nord

De ligging van "la bastide nord" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.