Chateau Coulon Laurensac- Vakantiehuis Pauillac

9
2
Gites.nl logo

Het intieme 2-persoons vakantiehuis 'Pauillac' is genoemd naar de nabijgelegen wijnstreek en bevindt zich in de authentieke chai à barriques, waar ooit de wijn lag te rijpen. Dit appartement is recentelijk ingrijpend gerenoveerd om gasten te kunnen ontvangen (uitsluitend volwassenen). Natuurlijk met behoud van kenmerkende details, zoals de authentieke tweehonderd jaar oude plavuizenvloer en de eeuwenoude “evier”. Deze charmante tweepersoons gîte kijkt uit op het park met het château en heeft openslaande deuren naar het eigen terras met tuinmeubilair en parasol. Natuurlijk is er ruime parkeergelegenheid op het landgoed.
Het landgoed Château Coulon Laurensac ligt op minder dan 15 minuten van hartje Bordeaux.
Pauillac (2 personen, 44m2)
Het vakantiehuis Pauillac ligt direct naast het Chateau op de begane grond met openslaande deuren naar het terras en het park en is onlangs geheel gerenoveerd en voorzien van air-conditioning. We hebben onze uiterste best gedaan om deze sfeervolle gîte zo in te richten dat u alles vindt wat u voor een fijne vakantie nodig kunt hebben.
Deze comfortabel ingerichte vakantiewoning beschikt over een compleet uitgeruste badkamer met bubbelbad, separate douche, dubbele wastafel en een toilet. Er is een tweepersoons bed 1.60m x 2.00m). Wanneer u aankomt, zijn de bedden (dekbed) opgemaakt. Handdoeken en keuken/theedoeken zijn ook in het appartement aanwezig (één set per week). U hoeft zelf alleen handdoeken voor het zwembad of het strand mee te nemen.
Inrichting en uitrusting
Het zitgedeelte van de gite is ingericht met twee royale fauteuils. Verder beschikt dit gezellige vakantiehuis over gratis Wifi Internet. Uiteraard heeft Uw accommodatie TV (flatscreen, 32 inch =88cm) met DVD speler en satelliet ontvanger. Naast de Franse zenders beschikt U via de satelliet over tientallen kanalen vanuit de hele wereld. Een audiosetje met een radio, completeert de technische uitrusting van dit comfortabele studio appartement.
Voor de dagen dat U niet buiten op Uw eigen terras wilt eten, vindt U natuurlijk binnen een gezellig eethoekje met twee stoelen.
Keuken
U treft in de gîte een moderne lichte keuken aan: keramische kookplaat (4 pits) met afzuigkap, afwasmachine, koelkast met vriesvakje, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, strijkbout, potten, pannen, servies, bestek etc.
Er is een centrale wasruimte met een wasmachine en droger die kosteloos tot uw beschikking staan.
Welkomstboek
In uw gite treft u een uitgebreid informatieboek aan, vanzelfsprekend in het Nederlands. Hier vind u een veelheid van informatie variërend van welke bakker de lekkerste stokbroden en croissants heeft tot onze favoriete restaurantjes. Ook wandeltochten en dag tripjes beschrijven wij hier.
Verder vind u hier onze selectie van:
-Restaurants, terrasjes en winkels in ons dorp
-Hoe snel in Bordeaux te komen en waar parkeren en waar te shoppen
-Restaurants en lokale specialiteiten
-Waar lekkere en betaalbare wijn te proeven en eventueel te kopen
-Monumenten, musea, tuinen en parken
-Sportieve mogelijkheden en wandeltochten
-Bijzondere Franse markten in de omgeving
-Dag tripjes in de omgeving
-En nog veel meer...
De gite is rookvrij en huisdieren moeten helaas thuisblijven.
zwembad
Een groot (6 bij 12 meter) werkelijk fantastisch gelegen zwembad is ideaal voor een heerlijke duik bij zomerse temperaturen. Het zwembad is verwarmd van half mei tot half oktober, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Boekingsinformatie

Ligging chateau coulon laurensac- vakantiehuis pauillac

De ligging van "chateau coulon laurensac- vakantiehuis pauillac" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.