Chateau Coulon Laurensac vakantiehuis Sauternes

9.2
4
Gites.nl logo

Het vierpersoons vakantiehuis Sauternes is een royale comfortabele gîte op de begane grond, en is recentelijk geheel gerenoveerd. We hebben onze uiterste best gedaan om deze charmante vakantiewoning zo in te richten dat u alles vindt wat u voor een fijne vakantie nodig kunt hebben. beschikt U over twee tweepersoons slaapkamers, beiden voorzien van air-conditioning en elk met een comfortabele badkamer. Deze royale badkamers zijn uitgerust met een douche/bubbelbad, dubbele wastafel en een toilet. In de romantische slaapkamer vindt U een tweepersoons bed (1.40m x 2.10m). In de tweede slaapkamer bevinden zich twee éénpersoonsbedden (0,90m x 2m). In deze kamer vindt U ook nog een gezellig zitje.
Sauternes kijkt uit op het park en heeft openslaande deuren naar het eigen terras met tuinmeubilair en parasol. De ligging is op het zuidoosten en u beschikt over een ruime tuin van ruim 3.000 m 2 (dat is bijna een half voetbalveld). Door de grootte van het landgoed en de situering is veel privacy gewaarborgd. Natuurlijk is er ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
Een groot (6 bij 12 meter) verwarmd zwembad is ideaal voor een heerlijke duik bij zomerse temperaturen.

Boekingsinformatie

Ligging chateau coulon laurensac vakantiehuis sauternes

De ligging van "chateau coulon laurensac vakantiehuis sauternes" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.