Chai Gascon

9.8
5
Gites.nl logo

Vakantiehuis in Frankrijk, Chai Gascon, is een onlangs gerenoveerde gîte, gelegen aan de rand van het middeleeuwse dorp Termes d'Armagnac, met een prachtig uitzicht op de Pyreneeën. Het woord 'chai' is Gascon voor de wijnbereidingsschuur.
Chai Gascon is smaakvol ingericht en is een prachtige ruime woning. In het huis is ruim plaats voor vijf, met een tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden en een dagbed. Wij bieden beddengoed en handdoeken van hoge kwaliteit. Er is overal wifi, een wasmachine, strijkfaciliteiten, constant warm water en een houtkachel. We hebben boeken en games beschikbaar voor gebruik door onze gasten. Huisdieren zijn welkom.
Een grote schuifdeur leidt vanuit de chai de tuin in. Gasten hebben een eigen zitgedeelte buiten de chai en gebruik van de tuin. Er is privéparkeergelegenheid voor het huis. We kunnen buiten spelen zoals badminton en jeu de boules voor onze gasten en er is een peuterbad voor kleine kinderen.
De benedenverdieping van Chai Gascon is een grote open ruimte met een vlakke houten vloer. Er zijn twee grote banken rondom een houtkachel en een eethoek (tafel met zes stoelen) naast de openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer leidt naar de betegelde en volledig uitgeruste keuken en wasruimte (wasmachine, toilet, strijkplank, enz.). De eethoek komt uit in de tuin.
 
Een houten trap leidt naar de eerste verdieping. 
Er zijn twee grote slaapkamers, één heeft een tweepersoonsbed met een prachtig uitzicht over de tuin naar de Pyreneeën. 
De tweede, even grote slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden die naar wens samen kunnen worden geschoven. 
Op de overloop is een bedbank geschikt voor een kind of een puber. 
Er is een stijlvolle badkamer met douche op de eerste verdieping met wastafel, toilet en douche.

Boekingsinformatie

Ligging chai gascon

De ligging van "chai gascon" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.