La Grange

10
4
Gites.nl logo

Vakantiehuis in Frankrijk La Grange is een nieuw verbouwde voormalige schuur, met zichtbare houten balken en heel veel karakter. Het vakantiehuis is gelegen in het rustige landschap van de Gers - perfect voor een ontspannend en vredig verblijf.
Deze schuur uit de 18e eeuw ligt tegen een boerderij aan die typisch is voor de streek en op 16.000 m2 tuin, met paadjes die uitkomen op het land en naar boswandelingen. Bij de renovatie in 2018 is er een schat aan zichtbare balken en veel karakter bewaard gebleven. De woonkamer heeft 3 sets glazen deuren, waardoor je een verbluffend uitzicht hebt op het omliggende landschap.
Er is een moderne, volledig geƫquipeerde keuken waar je binnen kunt eten, of op het aangrenzende overdekte terras met een grote tafel en stoelen.
Er zijn twee moderne badkamers met douche (een op de begane grond) en de slaapkamers zijn licht en luchtig met comfortabele bedden.
Bezoekers hebben hun eigen, zelfstandige accommodatie met eigen parkeerplaats, terras en tuinen.
De eigenaren (James en Nick) wonen op het terrein in de aangrenzende boerderij en zijn beschikbaar voor advies, begeleiding en eventuele hulp. Verder heb je volledige privacy.
Deze accommodatie is niet geschikt voor jonge kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan.

Boekingsinformatie

Ligging la grange

De ligging van "la grange" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.