La Chapelle aux Roses

9.9
2
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Chapelle aux Roses is een prachtige 13e eeuwse kapel met zichtbare houten balken. Het is mooi gerenoveerd met authentieke details, met een open haard, een warme sfeer en hoge plafonds. Er is een kleine kitchenette onder de trap. De rest van de ruimte is royaal. Er is een groot bad met een badkuip en een douche, en er is een grote zonnige slaapkamer boven, met uitzicht over de tuin, het terrein en de oude stenen huizen in het gehucht. Het kingsize-bed kan worden gescheiden in twee aparte bedden. Deze ruimte is heerlijk voor muziekliefhebbers en lezers: er is een overvloed aan boeken. Ook zijn er grappige antieke details te vinden. De oude eiken deuren met een grote sleutel zijn nog aanwezig, en ook is er een oude Franse binnendeur. Alle kamers hebben nog details uit de 13e eeuw, met zichtbare balken, mysterieuze hoekjes en de plaats van de ramen. Het huis ligt aan het uiteinde van het gehucht en is daardoor rustig gelegen. Er is een oud overdekt terras en ook een zonnig terras bij de voordeur.
Alle vloeren zijn getegeld en er liggen vloerkleden. De dikke stenen muren maken dit huis een heerlijke koele plek op hete zomerdagen, of een gezellige plek om voor het vuur te zitten lezen op een koele avond. Je kunt je auto onder dak parkeren in het oude koetshuis.

Boekingsinformatie

Ligging la chapelle aux roses

De ligging van "la chapelle aux roses" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.