Micalon

9.5
6
Gites.nl logo

Een sfeervol gerestaureerd deel van een Gasconse hoeve: een compleet huis (ca.110 m2) met overdekte parking & terras en een flink stuk “eigen” terrein met bomen. De gîte is uitgerust voor 4 personen (+ een baby), er zijn 2 slaapkamers. Voor een 5/6e persoon wordt de bedbank op de vide gebruikt.
Keuken: 4-pits gastoestel, vaatwasser, combi-magnetron, koelkast, diepvries, waterkoker, filterkoffiezetter. In twee aparte natte ruimtes: 2 toiletten, 2 douches, 3 wastafels.
Twee slaapkamers met 4 bedden van 90x200 cm (boxspring-pocketvering), los te gebruiken of te koppelen als lits-jumeaux. De 5/ 6e persoon gebruikt de bedbank op de vide, ca. 140x200 cm.
Verwarming: houtkachel, elektrische radiatoren in slaap- en badkamers.
TV (Frans) met dvd/cd-speler, radio, internet.
Huisdieren zijn toegestaan, mits ze onze hond, katten, kippen en paarden met rust laten. Huisdieren zijn niet toegestaan op de meubels en op de verdieping.
's Zomers staan er een zwembad (5m diameter x 1,20m) en pingpongtafel ter beschikking.
Binnen de schoolvakanties verhuren we per hele week, daarbuiten vanaf minimaal 3 nachten. Neem daarvoor even contact met ons op.

Boekingsinformatie

Ligging micalon

De ligging van "micalon" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.