Domaine à Marmande

10
4
Gites.nl logo

Het vakantiehuis (80m2) gelegen in een vleugel van ons huis, met twee slaapkamers (zonder tussendeur) beschikt over een overdekte veranda met tuinmeubilair(barbecue aanwezig) en met eigen tuin. Beiden slaapkamers beschikken over 2x 1-persoonsbed die aan elkaar geschoven kunnen worden (80cmx2.10cm dus extra lang). Eén slaapkamer heeft een keukenblok of kitchenette en de ander heeft een geheel aparte, goed geoutileerde keuken met eettafel (ijskast, oventje, magnetron, gasfornuis en vaatwasser). In deze slaapkamer bevindt zich ook een slaapbank (1.30cm x1.90cm) die voor maximaal 2 kinderen of 2 volwassenen op verzoek kan worden opgemaakt.
De hotelkwaliteit box-spring bedden zijn opgemaakt bij aankomst, linnengoed voor keuken en badkamer aanwezig (neem wel handdoeken voor het zwembad mee!). Er zijn 2 badjassen in iedere kamer, bedden hebben totaal 4 donzen kussens, en in de badkamers zijn haardroger, wattenstaafjes, kleenex aanwezig....Wissel van linnen is inclusief na 1 week. Volgende ochtend brengt Charles het eerst baguette aan de deur! Dit is allemaal inclusief de prijs. Hij doet de 'brood-service- indien gewenst met de beste croissants van de 7 bakkers in de omgeving....afrekenen aan het einde van je verblijf! Ideaal voor 2 echtparen die samen op vakantie willen maar toch ieder zijn eigen plekje wil hebben. Een babybed en hoge stoel kunnen makkelijk geplaatst worden. Natuurlijk kunt u ook gezellig met zijn tweetjes komen dan krijgt u of de kamer of studio met keukenhoek of de kamer, oftewel gîte, met aparte keuken. Dit is op basis van beschikbaar en uw aanvraag. Kies het aantal personen en u ziet de aangepaste prijs.

Boekingsinformatie

Ligging domaine à marmande

De ligging van "domaine à marmande" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.