Gîtes Les Aubians

4
Gites.nl logo

Ideal rustig gelegen gites in zuid Frankrijk op een bebosde terrein van 5000m2 midden een bos met een verwarmd zwembad (vanaf de Paasvakantie tem oktober) volledig afgesloten met electrische inkomspoort en dit op amper 5 minuten met de wagen om het centrum van Bagnols sur Cèze te bereiken..
De gite is uitgerust met twee kamers, één met een bed voor 2 personen en eventueel nog een extra babybedje en de andere met een stapelbed. Ook is er een zetel in de salon die kan omgetoverd worden tot een tweepersoons bed.
Uiteraard is er een TV aanwezig en draadloze internet (wifi), een uitgeruste keuken met vitro-ceramische kookplaten, een grote koelkast met een kleinere diepvries gedeelte, een lavabo, appelsienperser,toaster, koffieapparaat voor gemale koffie en senseo apparaat, microgolf toestel, een vaatwasser en alle nodige kookpannen en kookpotten De badkamer is uitgerust met een stortbad, lavabo en toilet.
Er is een ruime buiten terras waar het genieten is voor een lekker ontbijt in de zon met tafel, stoelen en ligstoelen ter plaatse. Tevens is er ter uwe beschikking een barbeque, wasmachiene en een droogkast.

Boekingsinformatie

Ligging gîtes les aubians

De ligging van "gîtes les aubians" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.