Jardin de Bacchus

8.3
6
Gites.nl logo

Smaakvol gerenoveerde Provençaalse “mas” ofwel boerenwoning. De woning zelf, 175 m2, beschikt over 3 slaapkamers met eigen badkamers en toilet. Ruime woonkamer, keuken en eetruimte ( grote tafel voor 10 personen ) De tuin, die weinig onderhoud benodigt, is voorzien van diverse terassen, een zwembad en een “zomer”keuken met bar. Uitzicht over wijnvelden en natuur. De woning beschikt over een onafhankelijke “gite” voor 2 personen.
Ligging: 12 km van Avignon. De woning ligt op de rand van het dorp, 5 minuten lopen naar het centrum. Het dorp, ca 1500 inwoners, heeft een rustige sfeer, het levensritme wordt bepaalt door de wijnboeren. Groot genoeg om van alle gemakken voorzien te zijn, 2 bakkers, 5 restauranten, mini-markt, apotheek, dokter, tandarts etc…
Het dichtsbijzijnde grote commercieel centrum ligt op 10 minuten autorijden.
Vluchten vanuit Nederland naar Marseille en Montpellier zijn goed betaalbaar. De vliegvelden liggen op ruim één uur rijden bij ons vandaan.
De woning is niet erg geschikt voor kinderen op lage leeftijd ( onder 12 jaar )

Boekingsinformatie

Ligging jardin de bacchus

De ligging van "jardin de bacchus" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.