Maison la Font

15
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Font is een groot huis met een voorname en imposante uitstraling, recent gebouwd (2008), maar in een mooie Provençaalse Gard-stijl.
Het huis baadt in het licht door de grote ramen en heeft een ideale ligging waardoor je helemaal tot rust komt, en in de Midi je energie weer helemaal op kunt laden.
Dit huis is geschikt voor groepen of voor een groot gezin. Je vindt er een woonoppervlak van 345 m². In de royale ruimtes die open met elkaar verbonden zijn voel je je vast heel comfortabel. Vanuit de grote hal vind je de ruime lounge - eetkamer. Een mooie open haard voor najaarsdagen is een echte blikvanger en het zachte licht dat door de vele grote deuren binnenvalt, zo populair bij kunstenaars, streelt de muren en de kunstobjecten. Je knapt hier helemaal op van de verstilde sfeer.
De keuken heeft een gepolijste betonnen afwerking, is volledig uitgerust, en ligt in het verlengde van de eetkamer. Hij geeft toegang tot een grote luifel, een echte uitbreiding van het huis. Je leeft hier helemaal buiten, met uitzicht op de heuvels van de Cèze.
Het bijgebouw met twee slaapkamers en badkamer bevindt zich aan de andere kant van de overkapping.
Vanaf hier is het maar een paar stappen voor een duik in het zwembad dat herinnert aan de wasplaats aan de ingang van het pad. Door de lengte van meer dan 14 m, kun je er zowel sporten als een beetje stoom afblazen met waterspelletjes. Voor je veiligheid en die van je kinderen is het uitgerust met twee alarmen. De tuin van bijna 4000 m² grenst aan de naburige wijngaard en is geschikt voor voetbalwedstrijden, ballen of andere sporten.

Boekingsinformatie

Ligging maison la font

De ligging van "maison la font" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.