Mas de Mahystre

9.7
9
Gites.nl logo

Mas de Mahystre is een charmant landhuis (Maison de Maitre) gelegen op slechts 20 minuten van de Romeinse stad Nimes en 35 minuten van de bruisende stad Montpellier. Het huis was oorspronkelijk een jachthuis voor de heren in Calvisson maar is na 200 jaar uitgebreid tot het landhuis voor een grote wijnproducent en een opmerkelijke handelaar in Nimes.
Vandaag de dag is het een geweldig huis voor een grote familiebijeenkomst, een paar gezinnen, een groep vrienden of zelfs een afgelegen retraite-oord.
Mas de Mahystre is heerlijk, typisch Frans met overal hoge plafonds. De kamers op de benedenverdieping vloeien in elkaar over dankzij hoge, open bogen, oude tegels en balken. De goed uitgeruste, grote keuken kijkt uit over de tuin met het zwembad, en de woonkamer met prachtige open haard komt uit op de grote hal en een stenen trap. Er is een gezellige ruimte om een film te kijken of te lezen. De grote eetkamer komt uit op het overdekte terras om heerlijk buiten te eten.
Boven zijn er twee badkamers met een prachtig uitzicht over het zwembad en de omliggende velden en wijngaarden, de vijf slaapkamers zijn allemaal ruim en licht met veel kastruimte en uitzicht op de tuin. Elke kamer in het huis heeft grote ramen die het huis een luchtige, betoverende uitstraling geven.

Luxe kwaliteit lakens, handdoeken en zelfs badlakens zijn aanwezig en uw bedden zijn opgemaakt bij aankomst.
U zult genieten van de ruimte en originaliteit van het huis dat is omgeven door een betoverende tuin, met een heerlijk privézwembad, een grote traditionele barbecue, jeu de boules baan, een mooi overdekt terras en de boomhut is een perfecte plek om van het uitzicht te genieten.
Het is een heerlijk, overzichtelijk huis om te ontspannen, tot rust te komen en plezier te hebben.

Boekingsinformatie

Ligging mas de mahystre

De ligging van "mas de mahystre" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.