Aujac

6
Gites.nl logo

De gewelfde plafonds in de huiskamer van het vakantiehuis voor 6 personen Aujac, geven het een geheel eigen sfeer. Aujac is ruim 110 m2 groot, met op de begane grond een huiskamer en een woonkeuken. De eerste verdieping bestaat uit een slaapkamer (2-persoonsbed) met mezzanine (2 1-persoonsbedden) en een badkamer met douche en toilet. Op de tweede verdieping is nog een slaapkamer met een 2 persoonsbed. Het is een tiental jaar, rond 1860, na het eerste gebouw van Mas Bernadis gebouwd als noodzakelijke uitbreiding. De broer van de eigenaar kwam erbij wonen en heeft voor zijn familie het huis Aujac laten bouwen. Her en der is nog duidelijk te zien dat men vroeger veel hout verstookte om het in de winter warm te hebben. De haard in de keuken en in de grote ouderslaapkamer zijn inmiddels dicht gemetseld en alleen de grote stalen schouw in de huiskamer is in zijn oude functie gelaten. Ze geven Aujac een authentieke sfeer. Het stenen terras is ontstaan nadat de gite Portes is gebouwd en is van recente datum. Vanaf het stenen terras van 24 m2 heb je een fantastisch uitzicht. In de vakantiewoning zelf heb je toegang tot ons WiFi netwerk.
Omdat het terras van iedere gite of aan een eigen gevel dan wel op een eigen hoogte ligt, is voldoende privacy voor eenieder. Het zwembad van 4x9 meter ligt wat verder van de gîtes, zodat je geen last hebt van "zwembadgeluiden" als je op je eigen terras zit! Naast het zwembad kunnen kinderen zich op het terrein vermaken in de grote tuin, op de jeu-de-boulesbaan, op de glijbaan en schommel. Voor de allerkleinste kan er een poedelbadje worden opgezet.

Boekingsinformatie

Ligging aujac

De ligging van "aujac" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.