Au Coin des Cerisiers

9.5
5
Gites.nl logo

Vakantiehuis Au Coin des Cerisiers van 50 m2 in een vintage stijl biedt alles dat nodig is voor een aangenaam verblijf voor 4 tot 5 personen.
De woonkamer/keuken heeft een zithoek met 2-zitsbank en 2 fauteuils en een eettafel met 4 stoelen. De hoekkeuken heeft een koelkast, vaatwasser, combimagnetron en een 4-pits gaskookplaat. Je kunt gebruik maken van een wasmachine. Er is satelliet-tv (Canal Digitaal) met NL-,B-, F-, D-en GB-zenders en wifi (je verblijft op "de campagne" waar de internetsnelheid beperkt is maar wel steeds beter wordt).
De twee slaapkamers hebben ieder twee boxspring bedden van 80x200 cm. Eventueel kan voor kleine kinderen een campingbedje of veldbed worden bijgeplaatst.
De badkamer heeft een ruime inloopdouche, een toilet en een wastafel.
Buiten kun je genieten op twee eigen terrassen (waarvan éen overdekt) met uitzicht op het omringende heuvellandschap, een verkoelende duik in het zwembad nemen of "boulen" op een heuse jeu de boules baan.

Boekingsinformatie

Ligging au coin des cerisiers

De ligging van "au coin des cerisiers" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.