Le Mûrier

6
Gites.nl logo

Appartement Le Mûrier maakt deel uit van het kleinschalige Le Miracle. Hier vindt u alles voor een geslaagde vakantie in het zuiden van Frankrijk; een luxe en comfortabel huis, fijn groot zwembad in een prachtige natuurlijke omgeving.
Le Miracle is een uitstekende keuze. Kindvriendelijk en met genoeg mogelijkheden voor ontspanning en activiteiten voor alle leeftijden; er is hier zo veel te doen en te zien dat de vakantie al gauw te kort zal blijken.
Algemeen, Interieur en indeling
Verblijven in de oude sferen van een middeleeuwse boerderij met eigentijds comfort en inrichting, dát is Le Mûrier. Le Mûrier is in 2016 volledig verbouwd en is nu een comfortabel 6 persoons appartement met als eyecatcher het heerlijk ruime en deels overdekte terras. Maar u kunt ook relaxen in één van de hangmatten in de grote lindeboom of gebruik maken van de zitjes in de (gemeenschappelijke) tuin.
Het zwembad van Le Miracle is dé plek om te relaxen en wat af te koelen. Hier ontmoet men elkaar en het is de favoriete plek voor jong & oud. Door een zout-elektrolyse reinigingsmethode is het chloorarm. Het water is lichtzout, voelt zacht aan, is aangenamer voor de huid en geeft geen rode ogen. Heerlijk !
Indeling Le Mûrier
• Met een eigen trap komt u op het ruime privé terras op de eerste verdieping (deels overdekt, oost). Hier is een ruime eettafel en zitgelegenheid.
• Open keuken met inductiekookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast (met vriesgedeelte)
• 6-persoons eethoek
• Zitgedeelte met houtkachel
• Badkamer met ruime inloop douche, ligbad, toilet, wastafel en wasmachine
• Apart 2e toilet
• Slaapkamer 1 met 2 persoons bed (160 x 200 cm)
• Slaapkamer 2 met 2 persoons bed (160 x 200 cm)
• Slaapkamer 3 met 2 x 1 persoons bed (80 x 200 cm) en openslaande deuren naar het terras. Slaapkamer 2 en 3 staan met een tussendeur met elkaar in verbinding.
Terras en tuin
Le Mûrier heeft een heerlijk sfeervol terras waar altijd zon of schaduw is te vinden. Al te felle zon kan worden afgeschermd. Maar u kunt ook relaxen in één van de hangmatten in de grote lindeboom of gebruik maken van de zitjes in de (gemeenschappelijke) tuin.

Boekingsinformatie

Ligging le mûrier

De ligging van "le mûrier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.