Le Miracle, appartement Le Gîte

9.4
2
Gites.nl logo

Bij de vakantiehuizen Le Miracle vindt u alles voor een geslaagde vakantie in het zuiden van Frankrijk; een luxe en comfortabel huis, fijn groot zwembad in een prachtige natuurlijke omgeving.
Le Miracle is een uitstekende keuze voor uw vakantie, met genoeg mogelijkheden voor ontspanning en activiteiten; er is hier zo veel te doen en te zien dat de vakantie al gauw te kort zal blijken.
Algemeen, Interieur en indeling
Le Gîte is een fijn appartement op de eerste verdieping van de mas. Sfeervol, knus (en tóch ruim) en een prachtig uitzicht zijn hier de sleutelwoorden. U verblijft hier “in een levend schilderij”.
Het zwembad van Le Miracle is dé plek om te relaxen en wat af te koelen. Hier ontmoet men elkaar en het is de favoriete plek voor jong & oud. Door een zout-elektrolyse reinigingsmethode is het chloorarm. Het water is lichtzout, voelt zacht aan, is aangenamer voor de huid en geeft geen rode ogen. Heerlijk !
Indeling Le Gîte
• Een stenen trap brengt u naar de eerste verdieping waar u uitkomt op uw privé terras (loggia) op het zuiden. Hier is een eettafel en loungehoek. Het terras geeft een weids uitzicht over het terrein en het dal. Het appartement is ca. 50 m2 groot.
• Open keuken met (inductie)kookplaat, combi-magnetron, afzuigkap en koelkast (met vriesgedeelte)
• Eethoek voor 2 personen
• Zithoek met houtkachel
• Badkamer met inloop douche, toilet, wastafel en wasmachine.
• Slaapkamer met 2 persoons bed (160 x 200 cm)
Terrassen en tuin
Vanaf uw privé terras op het zuiden gaat u genieten van het prachtige uitzicht over het dal. In de zomer schijnt de zon hier niet naar binnen waardoor het er aangenaam blijft. In het voorjaar - als de zon lager staat - schijnt de zon wél naar binnen waardoor u van de vroege voorjaarszon kunt profiteren.
Maar u kunt ook relaxen in één van de hangmatten in de grote lindeboom of gebruik maken van de zitjes in de (gemeenschappelijke) tuin.

Boekingsinformatie

Ligging le miracle, appartement le gîte

De ligging van "le miracle, appartement le gîte" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.