Le Miracle, appartement Le Miracle

9.4
6
Gites.nl logo

Bij de vakantiehuizen Le Miracle vindt u alles voor een geslaagde vakantie in het zuiden van Frankrijk; een luxe en comfortabel huis, fijn groot zwembad in een prachtige natuurlijke omgeving.
Op een vakantie wilt u zich kunnen verheugen én met plezier terugkijken. Met een gastvrije ontvangst en een tot in de puntjes verzorgd huis zodat u meteen in de relax-stand kunt gaan. En als het even kan met heerlijk zonnig weer.
Dan is Le Miracle een uitstekende keuze. Kindvriendelijk en met genoeg mogelijkheden voor ontspanning en activiteiten voor alle leeftijden; er is hier zo veel te doen en te zien dat de vakantie al gauw te kort zal blijken.
Interieur en indeling
Mooie oude sfeer gecombineerd met een moderne inrichting en comfort, zo is Le Miracle het beste samen te vatten.
Le Miracle is enkele jaren geleden geheel verbouwd van een opslag voor landbouwwerktuigen tot een prachtig licht en ruim vakantieappartement. Het is een sfeervol en comfortabel huis, waar veel van onze gasten graag terugkomen.
Met een woonoppervlak van 120 m2 is het heerlijk ruim van opzet. Door de dikke buitenmuren blijft het in de zomer binnen koel maar in de winter warm en behaaglijk door de comfortabele vloerverwarming én een houtkachel. Al is die laatste meer voor de sfeer.
Het zwembad van Le Miracle is dé plek om te relaxen en wat af te koelen. Hier ontmoet men elkaar en het is de favoriete plek voor jong & oud. Door een zout-elektrolyse reinigingsmethode is het chloorarm. Het water is lichtzout, voelt zacht aan, is aangenamer voor de huid en geeft geen rode ogen. Heerlijk !
Indeling Le Miracle
• Open keuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast (vriesvak in de naastgelegen berging). Deuren naar terras aan de oostkant.
• Eethoek met ruime eettafel voor 6 (tot 8) personen.
• Ruime woonkamer met houtkachel en deuren naar terras aan de noordzijde
• Badkamer met een ruime inloop douche, ligbad, toilet, wastafel en wasmachine.
• Apart 2e toilet
• Er zijn 3 slaapkamers: 2 x met een 2 persoons bed (160 x 200 cm) en 1 slaapkamer met 2 x 1 persoons bed (80 x 200 cm).
Terrassen en tuin
Er zijn bij het appartement twee privé terrassen waar altijd zon of schaduw is te vinden. Maar u kunt ook relaxen in één van de hangmatten in de grote lindeboom of gebruik maken van de zitjes in de (gemeenschappelijke) tuin.

Boekingsinformatie

Ligging le miracle, appartement le miracle

De ligging van "le miracle, appartement le miracle" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.