Maison Fleur

9.5
8
Gites.nl logo

De Vila met een oppervlak van 224 M2 staat op een eigen bosrijk perceel van 2850 m2. oprijlaan van 50 m naar de gite, dat op een afgesloten perceel ligt met veel privacy. Met een verwarmd zwembad van 10 meter bij 4 meter 144 M2 zwem oppervlak waarvan rondom een terras van 2.50 a 3.00 meter.
Er is WIFI aanwezig.
Begane grond: Keuken in U-vorm, met veel bergruimte en met alle benodigde apparatuur, o.a. koelkast koel - vriescombinatie - vaatwasser - keramische kookplaat - elektrische oven - magnetron - keukenmachine - Broodbakmachine - Tosti ijzer - 2 x Gourmetstel voor 8 personen afzuigkap.
Alle serviesgoed en bestek is aanwezig. inclusief Senseo koffie zetter. U dient wel de keuken spullen schoon en opgeruimd achter te laten.
Grote living aan de zuidzijde, daar hebben we een mooie slaapgelegenheid van gemaakt met een tweepersoons bed. overtrek maat is 220 x 240 cm
Er staat ook een kinderbedje en een kinderstoeltje.
Er is een badkamer met ligbad en wastafel en een wasmachine. Toilet ruimte.
Aan de zuidwest zijde is een woonkamer met bank, salontafel, tv (schotelantenne met alle Nederlanse zenders en sportzenders) en een tafel voor 6 personen. Vanuit de woonkamer komt u in de keuken en bij de trap naar de eerste verdieping.
Bovenverdieping:
4 slaapkamers, twee kamers voorzien van tweemaal een eenpersoonsbed,( tegen elkaar geschoven) een kamer met een stapelbed en een slaapkamer beneden met een 2 persoons bed. Een van de kamers geeft toegang tot een omsloten terras met uitzicht op de Mont Ventoux.
Badkamer met bad, wastafel en wc, verwarming.
Buiten staat een BBQ waar u gebruik van kunt maken met een tafel en 6 stoelen. ( let op zie de gebruiksaanwijzing en de voorwaarden )
U DIENT ZELF VOOR HET LINNENGOED ( eenpersoons dekbed overtrekken 6 stuks ) TE ZORGEN EN HAND en VAATDOEKEN.

Boekingsinformatie

Ligging maison fleur

De ligging van "maison fleur" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.