Mas de Bousquette

10
4
Gites.nl logo

Vakantiehuis Le Grenier is gelegen benedenaan de versterkte muren rondom Lussan, een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Het oude gebouw is sympathiek gerestaureerd. De gite ligt aan een binnenplaats in Romeinse stijl. Er is plaats voor 4 personen.
Het terrein is groot, met aangelegde tuinen, een zwembad, een jeu-de-boulesbaan, een barbecueterras en een paar duizend vierkante meter grasveld. Hiervandaan kun je direct naar de Garrigue verderop wandelen. Er zijn veel zitplaatsen waar je kunt genieten van het wild. Er is altijd wel een rustig plekje te vinden.
Je vakantiehuis ligt in het hart van de Gard Provençal, een ideale uitvalsbasis om alles te bekijken wat de regio te bieden heeft. Je hebt hier gemakkelijke toegang tot de Cevennen en de Ardeche als je van buitenactiviteiten houdt. De dichtbijgelegen Meditterane kust en de historische plaatsen Uzès, Avignon, Nimes en Montpellier bieden voor elk wat wils. Aan het einde van een dag uit bieden de tuinen rondom je vakantiehuis de ideale plek om lekker te zitten en te relaxen. Geniet van het langzame tempo hier en adem de sfeer van deze prachtige omgeving in.
Kinderen van boven de 16 zijn welkom op de Mas.

Boekingsinformatie

Ligging mas de bousquette

De ligging van "mas de bousquette" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.