Villa Lys

8
Gites.nl logo

In het voorjaar 2017 volledig verbouwd. Villa Lys is een heerlijke 8-persoons villa met licht & ruimte en heeft een grote open woonkeuken met gezellige salon plus 4 slaapkamers. Tevens 2 badkamers en 2 aparte toiletten. Villa bestaat uit 2 mooie, individuele woonlagen, waarbij u buitenom de andere woonlaag bereikt (er is geen toegang binnenshuis in de villa).
Buiten treft u een heerlijke relaxpool in mooi natuursteen aan. 1 Prachtige tuin op het zonnige zuiden, 1 tuin met uitzicht over de vallei en op de rivier. De 3e tuin ligt uitgestrekt, onder de bomen, met diverse uitzichten op de prachtige huizen en 't unieke kerkje. De woning heeft altijd zon en schaduwplekken, de hele dag. Rustig gelegen in La Roque sur Cèze. Villa Lys ligt gelegen in een beschermd monumentaal dorp wat op de lijst staat van Frankrijks 140 mooiste dorpen. Wat Villa Lys uniek maakt is sfeer van de woning, heel natuurlijk, gelegen aan een rustige zijweg. Het is een prachtig wandelgebied, op slechts 5 minuten van de rivier de Cèze. De prachtige watervallen 'Cascades de Sautadet' liggen op 10 min. wandelen. In 15 minuutjes met de auto ben je in het centrum van Goudargues of Bagnols sur Ceze.
Villa Lys heeft 3 mooie tuinen waar je lekker kunt liggen, relaxen, barbecuen, zonnen, eten en drinken......
Op loopafstand bent u bij de rivier de Ceze en haar prachtige watervallen. Op een half uur rijden is het bekende Vallon Pont d'Arc en de rivier de Ardeche. In beide rivieren kunt u heerlijk zwemmen in de zomer. Verder is er van alles te doen, kanoën, kajakken, boomtochten, wandelen, fietsen... De natuur is hier schitterend en zeer geschikt voor sportieve mensen. Maar ook voor cultuur kunt u terecht. Er zijn heel veel mooie oude dorpjes in de omgeving, met uiteraard de markten, brocantes, oude gebouwen etc. Op 10 minuten afstand vindt u in Bagnols sur Ceze de grote supermarkten. Vergeet vooral ook niet het pittoreske & toeristische plaatsje Goudargues (6km) met al haar leuke terrasjes en restaurants.
Dit huis is heel geschikt voor gezinnen en/of mensen die houden van rust, ruimte en natuur tijdens hun verblijf. Huisdieren niet toegestaan. Aankomst in het hoogseizoen (juli en augustus) op zaterdag.

Boekingsinformatie

Ligging villa lys

De ligging van "villa lys" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.