La Grande

9.2
10
Gites.nl logo

Het ruime, comfortabele vakantiehuis La Ganiere ligt op de flanken van het mooiste natuurpark van Frankrijk, de Cevennes. De woning is gelegen in een omheinde tuin met een zwembad aan de rand van een klein dorp.
Ons seizoen 2019 heeft een geweldige respons gehad - zowel van onze geweldige gasten als van "Etoiles de France". We zijn nu een 3 * vakantiehuis! Fantastisch!
De woning is geschikt voor maximaal 10 personen. Het huis heeft een eigen grote oprijlaan voor drie auto's van onze gasten. U bereikt de woonkamer via een buitentrap die uitkomt op een ruim terras op de eerste verdieping. Aan de voorzijde van het huis is er ook een groot terras op de begane grond met tuinmeubilair, en ook een lange eettafel onder een pergola die is bedekt met wijnstokken en blauwe regen. Dit terras mondt uit in de tuin met zwembad.
Het vakantiehuis bestaat uit een woonkamer, 4 slaapkamers, 1 kinderkamer (verbonden met een van de tweepersoonskamers), 2 badkamers met douche, toilet en wastafel en een goed uitgeruste keuken met vaatwasser, oven en magnetron. Met eigen laptop draadloos internet via WIFI mogelijk. In de berging vindt u kussens voor tuinmeubelen, spelletjes en ook enkele tennis- en badmintonrackets die u kunt gebruiken. Er is een tennisbaan op loopafstand van onze gite.
De eigenaren wonen op het terrein in een apart gebied en onderhouden de tuin en het zwembad dagelijks. Ze huren een cottage met 1 slaapkamer op het terrein met een eigen ingang, een terras en een parkeerplaats. U deelt de tuin en het zwembad met gasten van La Petite Ganiere. Als u totale privacy wilt, overweeg dan om La Petite te huren.

Boekingsinformatie

Ligging la grande

De ligging van "la grande" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.