La Petite Ganiere

9.5
4
Gites.nl logo

Het comfortabele vakantiehuis "Gîtes la Ganière" ligt op de flanken van het mooiste natuurpark van Frankrijk, de Cevennes. De woning is gelegen in een omheinde tuin met een zwembad aan de rand van een klein dorp.
Ons seizoen 2019 heeft een geweldige respons gehad - zowel van onze geweldige gasten als van "Etoiles de France". We zijn nu een 3 * vakantiehuis! Fantastisch!
Het vakantiehuis "La Petite" heeft een eigen ingang, parkeerplaats en een eigen terras met tuinmeubelen en BBQ. Het huis is gelijkvloers en volledig uitgerust met een woonkamer, keuken, 1 slaapkamer, 1 badkamer en een slaapbank voor 2 personen in de woonkamer. Het huis is ideaal voor 2 personen of 2 volwassenen met 1 of 2 kleine kinderen.
De keuken is goed uitgerust met vaatwasser, oven en magnetron. Met eigen laptop draadloos internet via WIFI mogelijk. Er is ook een andere gîte op het terrein ("La Grande") die niet is verbonden met "La Petite", maar het zwembad en de tuinen worden gedeeld tussen beide gîtes. In de berging vindt u een aantal buitenspellen, naast tennis- en badmintonrackets die u kunt gebruiken. Er is een tennisbaan op loopafstand van ons huis.
De kleinschaligheid van het complex, de rust, ruimte en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat iedereen zich hier thuis voelt!
De eigenaren wonen op het terrein in een apart gebied en onderhouden de tuin en het zwembad dagelijks.

Boekingsinformatie

Ligging la petite ganiere

De ligging van "la petite ganiere" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.