Aramon Apartment, La Bastide De Lavandieres

4
Gites.nl logo

Aramon is een appartement op de begane grond. Het heeft 2 slaapkamers met eigen badkamer, zoutwaterzwembad, gezinsvriendelijke, beveiligde tuin, barbecue en zonneterras, ligstoelen, WiFi.
Het appartement is vernoemd naar een verscheidenheid aan rode wijndruiven die voornamelijk in Languedoc-Roussillon in Zuid-Frankrijk worden verbouwd en is een prachtig vakantiehuis op het terrein van La Bastide Lavandière.
Het 19e-eeuwse stenen Mas-gebouw bevindt zich in Canaules-et-Argentières, een charmant dorp omgeven door wijngaarden, halverwege Anduze en Sauve in de regio Languedoc Rousillon in Zuid-Frankrijk en niet ver van de Cevennes. Het appartement bevindt zich op de begane grond en biedt gemakkelijke toegang voor gasten met beperkte mobiliteit. Informeer voor rolstoelgebruikers. Er is een privéterras met tafel en stoelen.
Er is een gemeenschappelijke tuin en een zoutwaterzwembad (12m x 6m) en twee parkeerplaatsen. In de omheinde tuin is er een schommel en spelletjes voor kinderen.
Als u het appartement binnenkomt, bevindt u zich onmiddellijk in de open woonkamer met zijn mooie gewelfde plafonds die een ruim en licht en luchtig gevoel geven. De kamer is comfortabel en smaakvol ingericht.
De prachtig ingerichte keuken is zeer ruim. Het heeft alle faciliteiten die nodig zijn voor een heerlijke vakantie. Deze bevatten: een elektrisch fornuis, koelkast, magnetron, wasmachine, vaatwasser en koffiezetapparaat. Er is een grote eettafel met stoelen voor zes personen.
Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Er is ook een apart toilet
Slaapkamer 1 heeft een tweepersoonsbed en slaapkamer 2 heeft twee eenpersoonsbedden.
Tv met Franse en Britse zenders en een dvd-speler.
WiFi is overal in de accommodatie beschikbaar.
Huisdieren zijn niet toegestaan in dit vakantiehuis.
Roken is niet toegestaan.
Beddengoed, handdoeken (ook badlakens) zijn bij de prijs inbegrepen.
buiten:
Gasten hebben toegang tot een tuin en een zoutwater zwembad (12m x 6m) gedeeld met de bewoners van de andere appartementen in het gebouw, en twee parkeerplaatsen. In de omheinde tuin is er een schommel en spelletjes voor kinderen. Er is hier een gemeenschappelijke barbecue, maar het appartement heeft er ook een.

Boekingsinformatie

Ligging aramon apartment, la bastide de lavandieres

De ligging van "aramon apartment, la bastide de lavandieres" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.