Natuurhuisje in Cuzy

6
Natuurhuisje.nl logo

Dit heerlijke vakantiehuis in Cuzy beschikt over een zwembad en is ideaal voor een gezinsvakantie. Er zijn 2 slaapkamers en ook je trouwe viervoeter mag mee op vakantie. Wandel overdag in de prachtige omgeving, bezoek kastelen, mooie dorpen en rommelmarkten. Je kunt voor al je voedselaankopen terecht in grote supermarkten of op de wekelijkse Luzi-markt (7 km). In het charmante stadje Luzi vind je gezellige restaurants en terrassen. In de gelijkvloerse vakantiewoning vind je een woonkamer met tv met internationale zenders. Er is een goed uitgeruste keuken inclusief kookplaat, koffiezetapparaat, oven en vaatwasser. Bovendien is er een badkamer met een douche, een bad en een toilet. In de bijkeuken vind je een wasmachine en een droger.

Bijzonderheden natuurhuisje in cuzy

keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in cuzy

De ligging van "natuurhuisje in cuzy" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.