Granary at Kergudon Gites

6
Gites.nl logo

Granary is een charmant Bretons Frans vakantiehuis daterend uit het midden van de 19e eeuw. In de 3 slaapkamers kunnen comfortabel 6 personen slapen.
Het is nieuw ingericht in een relaxte strandstijl en bevat alles wat nodig is om je een ontspannen en comfortabele vakantie te bieden. Wifi is overal in het huis beschikbaar.
Het huis heeft 3 verdiepingen. Op de begane grond vind je een volledig uitgeruste keuken met elektrische oven, gaskookplaat en magnetron, met een grote dubbele spoelbak, vaatwasser, koelkast met vriesvak en wasmachine (je hebt toegang tot een wasdroger in een van onze gemeenschappelijke ruimtes). Op de begane grond is een eethoek met aparte zitruimte en houtkachel. De familie-badkamer met wastafel, toilet, bad en douche boven het bad is ook op de begane grond.
De eerste verdieping heeft een grote woonkamer met zitplaatsen voor 6 personen, met een televisie (met Engels en Franse tv), dvd-speler, Bluetooth-stereo en extra open haard. De grote slaapkamer met kingsize bed en aangrenzende badkamer ligt ook op de eerste verdieping.
Op de tweede verdieping is een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met tweepersoonsbed.
Het vakantiehuis Granary heeft een grote, veilige, op het zuiden gelegen privétuin met metalen buitentafel en stoelen, houten ligstoelen, een parasol en BBQ. Er zijn strandhanddoeken aanwezig, evenals barbecuegereedschap. Alle gasten hebben toegang tot onze gemeenschappelijke faciliteiten, waaronder een laarzenruimte waar je rubberlaarzen kunt lenen, een extra wasmachine en droger- fitnessruimte. Er zijn mountainbikes gratis beschikbaar en er is een speelkamer met biljart, tafelvoetbal, elektronisch dartbord, bibliotheek en minibar. De speelkamer heeft een groot scherm en een projector en kan worden gebruikt als een bioscoop die kan worden gereserveerd voor een familie-filmavond.

Boekingsinformatie

Ligging granary at kergudon gites

De ligging van "granary at kergudon gites" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.