Priory at Kergudon Gites

6
Gites.nl logo

De gîte Priory is een zeventiende eeuws, Bretons huis, dat gebouwd werd in 1640 uit het lokale materiaal, leisteen.
Het is nu een prachtig familie-vakantiehuis voor 6 personen, in 3 slaapkamers. Er is in het hele huis wifi.
Het huis is verdeeld over 3 verdiepingen, met op de begane grond de woonkamer, grote keuken en toilet. In de lounge vind je zitplaatsen voor 7 op de leuke chesterfield banken, met een geweldige open haard en schoorsteenmantel die tot het plafond reikt. Ook is er een eettafel met 6 stoelen.
De volledig geëquipeerde keuken heeft een gasoven en kooktoestel, een magnetron, vaatwasser en wasmachine met een separate droogtrommel beschikbaar in een van onze gemeenschappelijke ruimten.
Op de begane grond vind je de hoofdslaapkamer op mezzanine niveau, uitkijkend over de lounge, met een kingsize hemelbed. Er is een aparte slaapkamer met twee bedden en een gezinsbadkamer met bad en separate douche.
Op de bovenste verdieping vind je nog een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.
Buiten is er een groot eigen terras met metalen tuinmeubels voor maaltijden buiten. Ook zijn er houten ligstoelen, een parasol en een bbq. Het terras leidt naar een grote tuin met gazon.
Gasten van de Priory hebben toegang tot alle gemeenschappelijke faciliteiten die we hier hebben op Kergudon. Deze bestaan onder andere uit een laarzen/waskamer, waar je rubberlaarzen kunt lenen voor natte boswandelingen, of de droger kunt gebruiken en de extra wasmachine. Ook is er een selectie mountainbikes die je gratis kunt lenen. Een fitnessruimte/gym; een jeu-de-boules baan en een grote spelletjeskamer met een poolbiljart, een tafelvoetbal, darts, boeken en een bar. De speelkamer kan ook worden gebruikt als filmkamer voor een filmavond met het gezin.
De gite is hond-vriendelijk.

Boekingsinformatie

Ligging priory at kergudon gites

De ligging van "priory at kergudon gites" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.