Maison TIjos

9.8
5
Gites.nl logo

Onze vakantiehuis "Maison Ti jos" in Saint Goazec (3 sleutels organisatie: "clevacances" and "meublé de tourisme") is geschikt voor 5 tot 6 personen.
Een comfortabele gite, vrijstaande woning, in het groene hart van Bretagne. Gelegen op een bijzondere plek waar je nog echt van de natuur en rust kan genieten.
De gite is centraal gelegen in de Finistère, niet ver van zowel de kust als het binnenland.
Kom hier heerlijk uitrusten en u weer opladen in het hart van Bretagne en de Finistère, in dit comfortabele vakantiehuis.
Het vakantiehuis ligt zelfstandig. U hebt uitzicht op een grote bloemrijke tuin en u zit hier heerlijk rustig in het groen. Hier wordt u gewekt door het gezang van vogels.... .
Het huisje is comfortabel, volledig uitgerust, en met zorg ingericht. U hebt hier de beschikking over alles wat een vakantie comfortabel en aangenaam maakt: Volledig ingerichte keuken: koelkast, vriezer, oven, vaatwasser wasmachine,,, koffiezetapparaat, broodrooster, mixer magnetron, tuinmeubilair, TV, een ligstoel, een bbq, parasol, een baby uitrusting op aanvraag (bedje, kinderstoel en badje).
Internet WIFI GRATIS en onbeperkt. Eigen parkeerplaats.
Boven zijn er 3 ruime slaapkamers, een tweepersoonsbed in elke kamer +1 extra eenpersoonsbed in één van de kamers.
Gratis kinderbedje en kinderstoel beschikbaar op aanvraag.
Is ideaal voor stellen of gezinnen met kinderen.
Ik spreek engels .

Boekingsinformatie

Ligging maison tijos

De ligging van "maison tijos" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.