Ker Eol

10
Gites.nl logo

Ker-eol is een leuk, vrijstaand boerenhuis, net buiten het wereldberoemde kunstenaarsstadje Pont Aven, waar de beroemde kunstenaar Gauguin in de jaren 1880 werkte en studeerde. Binnen 10 minuten rijden zit je aan de prachtige kustlijn.
Het huis heeft een grote, veilige tuin en ongeveer 3 hectare aangrenzend land. Het kan 10 gasten comfortabel herbergen, plus een baby (kinderbedje kan worden verstrekt). Er zijn 5 grote slaapkamers, waarvan één op de begane grond en met een eigen badkamer. Dit maakt het huis bijzonder geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit.
Keuken en eetkamer
De tafel in de woonkeuken biedt plaats aan 6 personen. Er is ook een eetkamer met een tafel voor 8 personen en een kleine tafel in de serre. De keuken is modern en goed uitgerust met alles wat nodig is om tijdens je vakantie zelf te koken. De oven heeft een gaskookplaat en een elektrische oven. Er is ook een vaatwasser, koelkast met vriesvak, magnetron, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat.
Woonkamers: Een comfortabele lounge met tv, alleen Britse zenders beschikbaar.
Er is ook een grote serre om te ontspannen in een rustige omgeving.
Er zijn 5 slaapkamers. Een daarvan bevindt zich op de begane grond (kingsize bed) en heeft een eigen badkamer. Dit maakt het ideaal voor gasten met beperkte mobiliteit.
Boven zijn er nog 2 tweepersoonskamers, waarvan een met een eigen badkamer.
De andere 2 slaapkamers hebben beide 2 eenpersoonsbedden.
Naast de badkamer op de begane grond is er een eigen badkamer naar de slaapkamer op de bovenverdieping met een hoekbad en een hoofddouche. Ook is er een gezamenlijke badkamer met bad, hoofddouche en bidet
Apart toilet beneden
Er is een houtkachel in de woonkamer voor de koelere maanden. Logs zijn beschikbaar. Winter brandstof supplement oktober-april 45 €.
Het huis heeft Wifi.
Om het huis ligt een grote beschutte tuin. Een BBQ is voorzien.
Buitentafel en stoelen zijn aanwezig en 4 ligstoelen. Buitenspelletjes zijn aanwezig.
Voldoende parkeergelegenheid voor 4 auto's.
Deze woning is perfect voor grotere gezelschappen.
Kinderen en huisdieren zijn welkom, huisdieren in overleg. Huisdieren mogen niet op de meubels of op de bovenverdieping en mogen niet alleen gelaten worden in het huis.
Bent u rolstoelgebruiker, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Boekingsinformatie

Ligging ker eol

De ligging van "ker eol" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.