surfshack

4
Gites.nl logo

De kleine cabin met buitenkeuken is alleen geschikt voor echte buitenmensen. De cabin ligt op een houten terras aan de prachtige beek heerlijk in het groen.
De cabin is helemaal gebouwd van hergebruikt hout en heeft een strandhut-look. De cabin is voorzien van een tweepersoonsbed en een stapelbed. Er is een kleine bank en een tafeltje. De overdekte buitenkeuken is voorzien van een gasstel , kookgerei en koelkast. De grote picknicktafel is buiten. Het sanitair gebruikt u op 50 meter lopen op onze kleine boeren camping.
Bij slecht weer kunt u eten en koken in de eetzaal naast het sanitair. Daar is ook een open haard en een bibliotheek en goed internet. In de hut zelf is dat bewust niet. Voor actieve buitenmensen die helemaal terug willen naar de basis en de rust van het buitenleven, maar toch lekker in een opgemaakt bed willen slapen met een echt dak boven het hoofd.

Boekingsinformatie

Ligging surfshack

De ligging van "surfshack" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.