The Longhouse

9
5
Gites.nl logo

Vakantiehuis Het Longhouse maakt deel uit van een kleine Bretonse boerderij die dateert uit 1543 en werd gebouwd uit het roze graniet waar dit gebied beroemd om is. Als u op zoek bent naar een comfortabele, zelfstandige accommodatie voor een gezin, ingericht in de rustieke, Franse stijl, dan is het Longhouse de perfecte plek voor u.
Het Longhouse heeft een eigen privétuin en een zonnig terras en ook vrije toegang tot de grote gemeenschappelijke tuin waar u een speelplaats voor kinderen en dieren vindt die u mag voeren... konijnen, duiven, kippen en kleine zwarte schapen.
De begane grond bestaat uit een grote kamer met aan de ene kant de lichte keuken / eetkamer en de gezellige lounge aan de andere kant met de houten trap in het midden. Openslaande deuren leiden vanuit de keuken naar het terras waar een tafel en stoelen staan om buiten te eten.
De comfortabele lounge wordt gedomineerd door de originele eiken balken en de 500 jaar oude granieten open haard waar u nog steeds sporen van de oude broodoven kunt zien. U vindt drie banken in de lounge. De gehele begane grond is betegeld en er ligt een prachtig rood Perzisch tapijt voor de houtkachel in de woonkamer.
De keuken is zeer goed uitgerust met een groot 5-pits gasfornuis / oven, een magnetron, een vaatwasser, een broodrooster en een koffieapparaat, en er is een grote eettafel met bank voor 9 personen. Er is ook een garderobe op de begane grond met toilet, wastafel, wasmachine en strijkfaciliteiten.
Op de eerste verdieping hebben we de originele eiken vloerplanken behouden en tapijten toegevoegd voor warmte onder de voet. Er is een badkamer met ligbad, wastafel en toilet en 3 slaapkamers waarvan een met een eenpersoonsbed, een met een tweepersoonsbed en een met een stapelbed. Het stapelbed kamer heeft ook kinderboeken en speelgoed! De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking.
Op de zolder zijn nog 2 slaapkamers met aantrekkelijke plafonds met houten panelen, een met een tweepersoonsbed en een kinderbed, en de andere heeft 2 eenpersoonsbedden. Beide kamers zijn voorzien van vloerbedekking. Op deze verdieping is er een doucheruimte met douche, wastafel en toilet.
Voor baby's hebben we kinderbedjes en kinderstoelen en er zijn 3 traphekjes.

Boekingsinformatie

Ligging the longhouse

De ligging van "the longhouse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.