Papillon Cottage

7
4
Gites.nl logo

Boek dit heerlijke vakantiehuis, dat perfect is om te wandelen fietsen. 4 slaapplaatsen heeft en in de buurt ligt van Huelgoat, Bretagne.
Papillon Cottage is een oase van rust en kalmte, maar vlakbij al het moois dat Bretagne heeft. Het is een uur rijden van de veerhaven van Roscoff.
Je kunt hier echt ontspannen en tot rust komen. Het Papillon Cottage ligt in het hart van het Bretonse platteland, op slechts 10 minuten rijden van het bruisende dorp Huelgoat aan het meer.
Dit mooie huisje is perfect voor koppels of een gezin.
Binnenin biedt de keuken / eetkamer met plaats voor 4. Het is modern en volledig uitgerust met een nieuwe elektrische oven en gaskookplaat, evenals een fornuis en slowcooker (ideaal om op te zetten terwijl u de dag erop uit bent). De lounge is een gezellige ruimte voor 6 personen. Hier is een satelliet-tv met Engelse zenders, een dvd-speler en PS4 voor de gasten. Een houtkachel maakt zijn charme compleet. Vanaf hier gaat de trap naar de eerste verdieping waar zich twee traditioneel ingerichte slaapkamers met een tweepersoonsbed en een familiebadkamer bevinden.
Buiten is er een kleine patio met een picknicktafel, ideaal om buiten te eten of voor een aperitief na een drukke dag. Ga op ontdekking in de tuin met gazon en geniet van een rustige zonnebaden of houd een oogje in het zeil voor enkele van de zeldzame vlinders die door de eigenaar zijn opgemerkt. De tuin is mooi en privé, maar is niet omheind, dus kinderen en honden moeten onder toezicht staan. Houd er rekening mee dat er een put in de tuin is en hoewel deze is omheind, mogen kinderen niet zonder toezicht in de tuin spelen.
Het omliggende landschap is een paradijs voor natuurliefhebbers. Wandel- en fietspaden zijn er in overvloed en aan het eind van de laan ligt een oude spoorlijn speciaal voor dit doel. Er is overdekte opslag voor fietsen in het huisje, maar het is niet afgesloten, dus fietsen op slot. De woning is ook perfect geschikt voor uw huisdier. Een kleine hond is welkom op afspraak.
Het vakantiehuisje Papillon is ideaal gelegen zowel de noord- als de westkust van Finistere te bezoeken (beide zijn binnen een uur te bereiken). Met een overvloed aan prachtige en ongerepte stranden kun je hier echt genieten. Wandel of fiets een deel van het nabijgelegen kanaal Nantes-Brest of waag je in de nabijgelegen steden Morlaix of Quimper met prachtige voorbeelden van middeleeuwse architectuur, nog intact.

Boekingsinformatie

Ligging papillon cottage

De ligging van "papillon cottage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.