'The Gardeners House'

9.7
6
Gites.nl logo

The Gardeners House is een vrijstaand vakantiehuis met tuinen rondom en een eigen parkeerplaats. Op de begane grond bevindt zich een garage. Deze wordt gebruikt voor opslag. Hier kunt u surfplanken, natte pakken, jassen en schoenen achterlaten. Hij huisvest ook de Miele-wasmachine en stoelen voor de tuin.
Via een trap kom je naar het balkon en de ingang van het huis. Het huis is in 1965 gebouwd en in 2013 volledig gerenoveerd. Het is nu een zeer comfortabel en stijlvol huis voor maximaal 6 personen.
De begane grond biedt plaats aan de kleine lounge met tv, dvd en boeken. Verder is er een aantrekkelijke grote woon- / eetkamer die uitkomt op een balkon met een prachtig uitzicht over de tuin, de stad en de zee. De keuken is open, zeer modern en volledig uitgerust met een gaskookplaat, elektrische oven, magnetron, afwasmachine.
 Er is ook een familiebadkamer en een dubbele slaapkamer op deze verdieping.
Boven op de tweede verdieping bevindt zich de zonnige kingsize slaapkamer, de tweepersoonsslaapkamer met twee eenpersoonsbedden en de ruime badkamer met douche.
De voor- en zijkant van het huis hebben een open balkon, dus het is niet aan te raden voor zeer jonge kinderen. Er is wifi beschikbaar. Er is een moestuin en afhankelijk van de tijd van het jaar zijn er mogelijk groenten beschikbaar.

Boekingsinformatie

Ligging 'the gardeners house'

De ligging van "'the gardeners house'" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.