Vakantievilla Gérardmer

10
12
Groepen.nl logo

Dit vakantiehuis in Gérardmer  voor 12 personen, door de ligging aan het meer van Gérardmer is het een ideale locatie voor liefhebbers van watersport. Vanuit het zwembad heeft u een schitterend uitzicht op zowel het meer als op de berg. Er is genoeg te doen rondom het meer, zoals het huren van een bootje, vissen en je kunt er zelfs duiken.

Een vakantiehuis in Frankrijk met zwembad en sauna

De woonkamer heeft een loungebank bij de open haard, een televisie met DVD-speler, een stereo installatie en er is een draadloze internetverbinding aanwezig. De woonkamer met eetgedeelte heeft openslaande deuren naar het terras. In de Godin keuken vindt u onder meer een inductiekookplaat, afwasmachine, koelkast, vriezer, friteuse, oven, magnetron en een Senseo koffiezetapparaat. Ook is er een apart toilet. Er zijn 5 slaapkamers, waarvan de eerste twee op de begane grond. Deze beschikken over 1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel op de begane grond. Op de 1e etage bevindt zich de master suite, met eigen badkamer met bad en aparte sauna. Deze suite geeft toegang tot een tweede gedeelte met 2 eenpersoonsbedden en een tweepersoons slaapbank. Hier bevinden zich ook nog 2 slaapkamers, met 1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden. Als laatst is er een badkamer met douche, bad, toilet, en dubbele wastafel. Een terras en een balkon met tuinmeubelen, barbecue en ligstoelen zijn aanwezig. Het gemeenschappelijk zwembad met bubbelbad gedeelte (juni- oktober). Er is een privé parkeerplaats geschikt voor vier auto's.

Samen het meer verkennen

In de omgeving is genoeg te beleven, zo zijn er enkele winkels, een bowlingbaan, een attractiepark en een casino waar u een gokje kunt wagen. Elke donderdag en zaterdag van 8.30 tot 12.30 vindt er achter de kerk in Gérardmer een markt plaats. Hier kunt u typische producten uit Lotharingen en Elzas kopen, daarnaast vertellen ambachtslieden uit de Vallei u graag alles over het maken van juwelen en het vervaardigen van voorwerpen uit hout.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla gérardmer

De ligging van "vakantievilla gérardmer" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.