LA PERDIGUIERO

10
7
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Perdigueiro is een groot en licht huis met grote kamers. Het ligt op het terrein van de eigenaars. De slaapkamers zijn comfortabel en voorzien van airco. Twee van de slaapkamers hebben een lits-jumeaux van 160 x 200, uiteen te schuiven tot twee eenpersoonsbedden of te gebruiken als tweepersoonsbed naar keuze. Een derde slaapkamer heeft een tweepersoonsbed van 140 x 200 en een extra eenpersoonsvouwbed. Twee van de slaapkamers hebben een aangrenzende badkamer. De derde badkamer heeft een bad en een sauna. Er zijn twee separate wc's. Op aanvraag is er een babybedje verkrijgbaar, en een kinderstoel, wipstoeltje, badje en aankleedkussen.
Er is een groot, verwarmd zwembad van 6 x 12 m, helemaal beveiligd voor kleine kinderen, dat u deelt met de eigenaars.
Het zwembad is open van april tot oktober afhankelijk van de weersomstandigheden.
Verder heb je hier een eigen parkeerplaats op een groot terrein van 9000 m2, beplant met olijfbomen. Er zijn twee terrassen en een aangelegde tuin.
In de tuin is een speelterreintje met een trampoline, schommels en er zijn twee jeu-de-boulesterreintjes.
Komt u met fietsen, dan is er een fijne ruimte om deze te stallen, die afgesloten kan worden en met materiaal voor kleine reparaties.
Het vakantiehuis ligt op 1 km van het dorp en de winkels.

Boekingsinformatie

Ligging la perdiguiero

De ligging van "la perdiguiero" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.