La ferme du Château

12
Gites.nl logo

Vakantiehuis La ferme du Château is een authentieke boerderij uit de 18e eeuw, met de warmte en de traditie van weleer. U zit hier in het Parc Régional du Vercors, waaar Christiane een haven van weldaad voor u heeft gecreëerd, waar u zich heerlijk kunt ontspannen en weer helemaal opladen in een rustige, natuurlijke omgeving.
De gite is geclasseerd met 4 sterren.
De slaapkamers hebben een aangename zachte sfeer, met een gezellige uitstraling en heerlijke warme dekens.
Het huis heeft een oppervlakte van 250 m2 op 3 niveaus:
- Op de begane grond is een woonkamer met open haard, 2 zithoeken, een wc, een goed-geëquipeerde keuken (gasfornuis met 5 pitten en een elektrische oven, een extra combi-oven, vaatwasser, bijkeuken met wasmachine en 2 drogers, kelder met twee koelkasten en een diepvriezer.
- Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers (1 met een bed van 160 x 200 en 1 met 2 bedden van 90 cm) elk met een eigen badkamer en eigen wc, 1 woon- speelkamer met een een slaapbank, 1 badkamer en een wc.
- Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers (2 met bedden van 160 x 200 en 1 met een bed van 160 x 200 en 1 bed van 90), elk met eigen badkamer en eigen wc.
- Buiten vindt u een tuinset, ligstoelen, een pingpongtafel, een bbq en een afgesloten garage voor 5 auto's.

Boekingsinformatie

Ligging la ferme du château

De ligging van "la ferme du château" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.