Chateau des Gipieres Provence

6
Gites.nl logo

LUXE APPARTEMENT IN DE PROVENCE van maar liefst 115m2 groot in een villa op een kasteellandgoed aan de voet van de Mont Ventoux.
Op het landgoed Château des Gipières ligt achter het kasteel de karakteristieke Villa D'Aulan. Hier vind je 7 appartementen met in het souterrain het grootste appartement van het landgoed. Hier vind je de rust van een villa met de gezelligheid en faciliteiten van het park op loopafstand. Rondom de villa ligt een gezamenlijke tuin met diverse terrassen waar je lekker buiten kunt zitten. Daarnaast heeft het appartement een klein eigen terras.
Indeling: Binnen komt u direct in zeer royale living met comfortabele banken en gezellige zitjes. Er is een grote eettafel, voldoende kastruimte, een flatscreen tv met dvd/cd-speler en de slaapbank en bedkast bieden extra slaapplaatsen. Via een gangetje komt u in de romantische slaapkamer met hemelbed voor 2 personen. Er is een comfortabele badkamer met ligbad en een aparte wc. Vervolgens heeft u in de tweede royale slaapkamer nog 3 losse bedden. De keuken beschikt over alle gemakken en comfort zoals een keramische kookplaat, grote koelkast, magnetron/oven en een afwasmachine. Vanuit de keuken is er nog toegang tot een separate bergruimte. Het appartement is smaakvol en met zorg ingericht in Provençaalse stijl en heeft airconditioning.
Buiten: er is een klein privéterras en aan de andere zijde tot een groter terras met hardhouten tuinset dat via een trappetje en het raam bereikbaar is. Rondom de villa is er alle ruimte om te verblijven in de tuin of op de diverse terrassen.
Vanaf het zwembad is er een prachtig uitzicht op het dorp Montbrun-les-Bains en de Mont Ventoux. Uiteraard kunt u op het landgoed genieten van het grote zwembad, de vele zitjes, de tennisbaan en de jeu de boules baan.
Er zijn ook andere appartementen te huur in het kasteel en in de villa.

Boekingsinformatie

Ligging chateau des gipieres provence

De ligging van "chateau des gipieres provence" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.