Les Toits Roses

10
5
Gites.nl logo

Dit is een rustig familiehuis in de Provence, gelegen in het hart van Mirabel-aux-Baronnies, een traditioneel dorp op een heuveltop omgeven door een prachtig landschap. Het huis met twee slaapkamers, verborgen aan een smalle dorpsweg, is verdeeld over vier verdiepingen met een traditioneel Provençaals interieur, zichtbare balken en een werkende open haard. Ontdek op de top van het huis een ruim split-level dakterras met een spectaculair uitzicht op de heuvels van Baronnies en de Mont Ventoux. De voordeur ligt op straatniveau, vanwaar je via een trap direct naar de eerste verdieping gaat, waar je een woonkamer vindt met een Frans balkon met uitzicht over de straat, originele houten balken, een open haard, een eetkamer en keuken.
Op de tweede verdieping is de eerste slaapkamer met tweepersoonsbed, ladenkast en klein balkon aan de straatzijde. Deze slaapkamer heeft ook een extra eenpersoons vouwbed, waar eventueel een extra persoon op kan slapen. Aangrenzend is een familiebadkamer met een aparte bad en douche en daarnaast een separaat toilet. Op de derde verdieping is de tweede slaapkamer met tweepersoonsbed, kledingkast en ramen met luiken, die uitkijken over het lagergelegen terras. Het lagere terras heeft een buitentrap naar het bovenste terras, waar je spectaculair uitzicht hebt over de heuvels van Nyons, de Mont Ventoux, de heuvels van Baronnies en het omringende landschap, evenals de rozerode daken van de huizen in het dorp. Het bovenste terras heeft een barbecue en buitenkeuken om simpele maaltijden klaar te maken. Op beide terrassen is ruim plaats om te eten en te zonnebaden.

Boekingsinformatie

Ligging les toits roses

De ligging van "les toits roses" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.