Maison du Four

9.3
3
Gites.nl logo

Het huis is gelegen in een zeer rustig straatje achter de kerk van Mirabel-aux-Baronnies. Beneden is een koele slaapkamer met douche en toilet te vinden, op de eerste verdieping is een woonkeuken met open haard, de tweede verdieping heeft een balkon met een zitkamer en tevens een douche en toilet, daarboven is een vide met een lounge bank. Deze bank is om te toveren tot een volwaardig bed met lattenbodem. Het balkon is een super beschutte plek om buiten te eten, te relaxen en van het geweldige uitzicht op de heuvels te genieten. Je kunt met 3 personen op het balkon zitten of met twee personen in de ligstoelen.
Het huis is in 2007 volledig gerestaureerd met traditionele materialen, de trappen zijn breed en makkelijk en wat opvalt is dat het huis weinig binnendeuren heeft. Het balkon is ideaal om te ontbijten met uitzicht over het dorp en de omliggende heuvels met daarachter bergen zoals de Lance en de Angel. De keuken is volledig ingericht (eettafel, oven, fornuis, afwasmachine, koelkast en voldoende pannen, servies, bestek en glazen). Mijn favoriete plek is het daybed naast de open haard. De balkonkamer is ingericht met een eettafel, twee rotan fauteuils en een kleine bibliotheek. Er is nog geen TV aanwezig, maar er is WIFI, dus neem je eigen tablet/laptop mee.
Wat we zelf een enorm pluspunt vinden is dat op 3 min lopen twee bakkers en een kleine kruidenier zijn. Elke ochtend vers stokbrood of een croissant is een kleine wandeling door het schattige Franse dorp!
Omdat het huis niet geschikt is voor kinderen, laten we alleen volwassenen toe.
Huisdieren niet toegestaan.

Boekingsinformatie

Ligging maison du four

De ligging van "maison du four" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.