Les Oliviers

10
6
Gites.nl logo

Vakantiehuis 'Les Oliviers' is een ruime, moderne woning (bouwjaar 2004) in authentieke Provençaalse stijl, volledig georiënteerd op het zuiden. Op het gelijkvloers is er een inkomhal met toilet, een ruim en comfortabel salon met een aangrenzende eetkamer en een moderne en goed uitgeruste open keuken met koel- en vrieskast, microgolfoven, elektrisch kookfornuis met drie kookplaten, koffiezet, waterkoker, mixer... In de woonkamer is er een HiFi-installatie en televisie (satelliet-alle Vlaamse, Nederlandse, Duitse ...zenders worden ontvangen). Vier dubbele deuren geven toegang tot het terras dat langsheen de volledige zuidkant loopt. Het terras is deels overschaduwd en is voorzien van een 'tonelle', die voor de nodige schaduw zorgt. Er is tuinmeubilair aanwezig, waaronder een zeer ruime eettafel aanpalend aan de keuken. Een barbecuetoestel /grill (elektrisch) is aanwezig. De tuin is zuidgericht en volledig ommuurd, evenals het hele domein, zodat kinderen en huisdieren veilig zijn. Tegenover het terras ligt het zwembad van 6,1 x 4,1 meter.
Op de benedenverdieping vind je eveneens een slaapkamer met een stapelbed (2x 90cmx200cm), ideaal voor de kinderen. Op de eerste verdieping is er een tweede apart toilet, een badkamer met twee wastafels en inloopdouche en twee slaapkamers met ingebouwde kast. Eén slaapkamer heeft een tweepersoonsbed met aparte matrassen (2x 80cmx200cm) en aparte donsdekens. De tweede slaapkamer heeft twee bedden (2x 90cmx200cm) die tegenaan elkaar kunnen worden geplaatst of met tussenruimte. Alle slaapkamers zijn voorzien van luiken, zodat een volledige verduistering mogelijk is. Er is afgesloten parkeermogelijkheid voor meerdere auto's en fietsen kunnen in de garage worden gestald. Er zijn twee fietsen beschikbaar voor de gasten. Er is eveneens een wasmachine.

Boekingsinformatie

Ligging les oliviers

De ligging van "les oliviers" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.