Résidence Château Ferrassières

10
4
Gites.nl logo

Résidence Château Ferrassières gelegen in de Provence (Drôme), kenmerkt zich door een ongedwongen ambiance waarbij luxueus genieten hoog in het vaandel staat. Het is een kleinschalige residentie dat tegen een natuurgebied aanligt en omringd wordt door lavendelvelden. De appartementen zijn voorzien van alle moderne gemakken en comfort en hebben toch de uitstraling die past bij dit unieke, authentieke pand. De Siemenskeuken is van alle gemakken voorzien (inclusief vaatwasser).
Het appartement heeft naast een aparte, ruime slaapkamer ook een slaapbank (160 cm breed) in de woonkamer. Deze kunnen eventueel voor een derde of vierde persoon opgemaakt worden. Het Château beschikt over een panorama lift. Enkele appartementen beschikken over een terras of balkon.
Verspreid over het landgoed van 3 ha zijn er op verschillende plekken zitjes gecreëerd voor onze gasten. Er is dus altijd een mogelijkheid om te genieten van de tuin rondom de Résidence Château Ferrassières het chateau heen.

Boekingsinformatie

Ligging résidence château ferrassières

De ligging van "résidence château ferrassières" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.