"Oleander"

4
Gites.nl logo

De gite is onderdeel van de 150 jaar oude Mas ten zuiden van Donzère. Veel originele elementen zijn bewaard gebleven: haarden en schouwen, balken, muren en pierre. Het grootste deel van de gîte is op het zuiden gericht en biedt uitzicht aan de parkachtige tuin van ongeveer 2 ha, het zwembad en de vele terrassen. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer, met zitgedeelte en eettafel. Een TV met chromecast en DVD-speler en kleine collectie DVD's. Links van de woonkamer is een uitgebreide Provençaalse keuken, met grote koelkast /vriezer, oven, magnetron, afwasmachine, keramische kookplaat en diverse elektrische apparatuur die u in uw keuken wenst. Rechts van de woonkamer is een slaapkamer met twee bedden van 80 bij 190, kastruimte, en de badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. Op de eerste verdieping is een tweede slaapkamer met een groot tweepersoonsbed (280x210), kleedruimte, douche en wastafel. Toilet is apart.
Het totale woongedeelte van de gite bevindt zich op grondniveau en daardoor rolstoelvriendelijk. Er is één slaapkamer op de eerste verdieping.
Op het terrein zijn vele terrassen met tuinmeubilair te vinden. Bij het zwembad staan ligbedden. Gratis WIFI in en om de gite. .

Boekingsinformatie

Ligging "oleander"

De ligging van ""oleander"" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.