Villa Laura

8
Gites.nl logo

VILLA LAURA
Ons vakantiehuis in zonnig Frankrijk beschikt over een privé zwembad van 8,5x4 meter, met beveiliging. Bij het zwembad hoort een grote 'plage', met ligstoelen en parasols. Er zijn daarnaast twee ruime terrassen met tuinmeubilair en een Weber BBQ. Zo kunt u altijd kiezen voor zon of schaduw. Er is een ruime tuin, u parkeert op eigen terrein. Het terrein is afgesloten met een elektrische poort.
Binnen vindt u een heerlijk lichte living met uitstekend uitgeruste Amerikaanse keuken. De masterbedroom (bed 1.80 x 2.00m) heeft een eigen badkamer en inloopkast. Boven vindt u nog drie slaapkamers. Eén kamer heeft een bed van 1.40x2.00m, de andere hebben ieder twee bedden van 0.90x2.00m. Ook vindt u hier een badkamer met douche en ligbad. Zowel boven als beneden is een apart toilet aanwezig. We gunnen uw huisdier een prettige vakantie, maar we staan hun verblijf in ons huis helaas niet toe.
Villa Laura ligt op een rustige plek aan 20, Rue des Taillades Sud aan de rand van het dorp Bouchet. Dit is ruim 10 km. van de afslag Bollène van de Autoroute du Soleil A7.

Boekingsinformatie

Ligging villa laura

De ligging van "villa laura" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.