Gite de la Cote de Baix

9.3
4
Gites.nl logo

In het hart van de prachtige Gervanne vallei verwelkomen Françoise en Gerard je in een groene omgeving, omringd door heuvels en bergen, tussen de Vercors en de Drôme Provençale. De ongerepte rivier stroomt op 100 m van het huisje. Je kunt op deze ideale plek genieten van natuur en rust. Je huisdieren zijn ook welkom.
Françoise en Gérard spreken Engels.
Het zelfstandige vakantiehuisje met een woonoppervlakte van van 55 m2 bevindt zich op de begane grond van het gebouw, waarin ook het huis van de eigenaar. Het heeft een geheel eigen ingang en een eigen terras met uitzicht op de tuin van 5500 m2.
Er is een grote woonkamer op het westen met uitzicht op het terras met een zeer comfortabele bank (140) die eventueel tot slaapbank kan worden uitgeklapt. Flatscreen-tv en een open keuken.
De keuken is volledig ingericht: koelkast met klein vriesvak, vaatwasser, oven, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker ...
Er is een slaapkamer op het zuiden met 1 tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed.
Verder is er een badkamer met o.a. een haardroger. Apart toilet, wasruimte (met wasmachine, strijkijzer)
Babyuitrusting (bedje, kinderstoel ...) is tot je beschikking.
Het water wordt verwarmd door middel van zonne-energie. Het huis is centraal verwarmd waardoor het ook comfortabel is in de winter.
Je hebt een eigen parkeerplaats.
We krijgen altijd waardering voor het tuinmeubilair dat betaat uit een tafel, stoelen, een grillplaat en relaxstoelen. In het seizoen kun je helemaal buiten leven, eten, uitrusten...
In het heerlijke zwembad kun je zalig relaxen en genieten van het prachtige uitzicht op de bergen.
Je deelt het zwembad met de eigenaars. Het heeft een oppervlakte van 4,5m op 9,5m en een diepte van 1m20 tot 1m80. Het is open van begin juni tot half september, en is uitgerust met een zoutelektrolysesysteem (geen chloorlucht) en veiligheidshekjes.

Boekingsinformatie

Ligging gite de la cote de baix

De ligging van "gite de la cote de baix" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.