Marou

6
Gites.nl logo

Marou is een stijlvolle 19e-eeuwse verbouwde boerderij op het idyllische Franse platteland, op slechts 3 km van de stad Villefranche de Perigord, een bastide (versterkte middeleeuwse) stad uit de 13e eeuw. De stad heeft een overdekte markt, een plein, 3 levensmiddelenwinkels, een delicatessenzaak, 2 bakkerijen, 2 slagers, een ijzerhandel en een tabac die Engelstalige kranten verkoopt. Er is ook een tennisbaan, een jeu de boulesbaan, een zwembad, vissen en in het hoogseizoen een bioscoop met enkele Engelstalige films.
Het mooie huis is een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving of om gewoon te ontspannen bij het zwembad.
De accommodatie is verdeeld over drie verdiepingen met overal internet en biedt comfortabel plaats aan maximaal 6 personen in 3 slaapkamers. Er is een slaapkamer beneden en nog twee slaapkamers op de bovenste verdieping, waardoor het huis ideaal is voor zowel families als vriendengroepen.
Het zwembad naast het pand meet 10m x 5m en is licht gezouten, wat gunstig is voor mensen met huidallergieën. Het zwembad is omringd door een uitgebreid betegeld terras, in een tuin van ongeveer 1/4 hectare met eiken-, kastanje- en walnootbomen, met uitzicht op bossen en velden. Er is zwembadverlichting waarmee u zowel 's avonds als overdag kunt zwemmen en ontspannen.
Accommodatie in detail
U komt binnen via de keuken die is voorzien van een vaatwasser, wasmachine, een magnetron, gasoven en elektrische kookplaat, waterkoker en broodrooster. Er zijn tal van borden, potten en pannen om te koken. Twee deuren leiden naar de keuken: de eerste naar een natte ruimte met een wastafel en toilet en de tweede naar een slaapkamer met een deur die uitkomt op het terras voor het zwembad. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, nachtkastjes, kledingkast en een fauteuil. Op de gehele begane grond ligt een tegelvloer.
Een trap op, is een grote, smaakvol ingerichte woonkamer met een open haard met houtkachel. Er zijn 2 grote, comfortabele banken en een salontafel. De kamer heeft aan weerszijden ramen die veel licht binnenlaten en uitzicht bieden over de vallei. Er zijn rolluiken om te voorkomen dat het te warm wordt. De kamer heeft een houten vloer en een balkenplafond. Er is een eettafel die plaats biedt aan maximaal 6 personen. Er is een stereo-installatie, veel boeken, cd's, bord- en kaartspellen. Ook is er een tv met Netflix en een soundbar, waarmee via bluetooth muziek kan worden afgespeeld. Genoeg om iedereen bezig te houden! Tevens is er vanaf hier een deur naar de tuin.
Een andere trap brengt u naar de derde verdieping waar zich nog 2 slaapkamers bevinden, beide met twee eenpersoonsbedden, schuin plafond en velux-ramen en een ladekast. Op deze verdieping is ook een badkamer met ligbad, wastafel en toilet.
Er zijn aan de muur gemonteerde elektrische radiatoren waardoor het huis het hele jaar door geschikt is voor verhuur. Er is ook een telefoon.
Buiten
Het grote zoutwaterzwembad heeft een elektrische overkapping en is omgeven door een betegeld terras. De mooie tuin die voornamelijk uit gras bestaat, heeft veel bloemen en bomen. Er is een tafel en stoelen om buiten te dineren bij het zwembad, een barbecue en onder een pergola bij de deur van het pand is er nog een tafel en stoelen. Er is parkeergelegenheid voor minimaal twee auto's.

Boekingsinformatie

Ligging marou

De ligging van "marou" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.