The Vine House

8
Gites.nl logo

Ruim, ontspannend, prachtig huis en voortreffelijke wijnen. Domaine de Beauregard (gebied met prachtig uitzicht) is een wijngaard en landgoed heeft 60 ha land en bossen, waarvan een groot deel wijngaard. De wijngaarden zijn geplant op de heuvels rond de eigen wijnmakerij van het pand.
Op het terrein van onze wijngaard staat een prachtige zelfstandige gite met alles wat u nodig heeft om van uw vakantie hier op het Domaine te genieten met zwembad. The Vine House heeft 2 tweepersoonskamers en een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden. Er is ook een slaapbank in de woonkamer die plaats biedt aan 2 personen.
De woonkamer is licht en ruim, openslaande deuren leiden naar buiten en bieden een spectaculair uitzicht over het bos en de wijngaard.
Eetkamer voor 8 personen en keuken uitgerust met alles wat u nodig heeft om uw verblijf hier stressvrij te maken. Alle beddengoed en handdoeken inbegrepen in de prijs. Kom en geniet van onze fantastische wijnen en ons prachtige domaine.
*Welkomstpakket met onze wijnen*

Boekingsinformatie

Ligging the vine house

De ligging van "the vine house" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.