Les Chouettes

8
Gites.nl logo

Het gezellige huisje van Les Chouettes en de onlangs gerenoveerde schuur liggen op slechts 1 km van het bekende dorp Tremolat in de Dordognevallei. Samen bieden ze het comfort van thuis ver van huis als een geweldige "staycation" -bestemming. Mocht u het huisje of de schuur willen huren, vraag ons dan om een aparte offerte. Het huisje is in typische Périgordiaanse stijl, met zijn hoge, zwaaiende dak met hoge balken in de hoofdslaapkamer op de bovenverdieping.
The Cottage bestaat uit 4 goed ingerichte slaapkamers. De grootste slaapkamer is groot met een queensize bed, de 2e slaapkamer is een veel kleinere slaapkamer met een tweepersoonsbed. Er is een doucheruimte op de bovenverdieping. Beneden hebben we een slaapkamer met een queensize bed en een eigen badkamer en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden met een complete badkamer ernaast.
Er is een grote eettafel met plaats voor 12 personen en een goed uitgeruste keuken. De gezellige lounge is gescheiden van het kook- en eetgedeelte met zowel Franse als Britse tv, videomachine, muziekinstallatie en playstation. Er is een mooie effectieve open haard om u in de winter warm te houden.
Het huisje heeft 3 eetgedeeltes in de buitenlucht, die zich in verschillende delen van het pand bevinden.
De schuur heeft mooie hoge plafonds boven een prachtige lounge / eetkamer en keuken. De keuken is een voortreffelijke handgemaakte keuken gemaakt van verschillende houtsoorten. Er zijn 3 comfortabele slaapkamers. De grote hoofdslaapkamer op de bovenverdieping heeft een queensize bed en een eenpersoonsbed als u uw kind bij u in de slaapkamer wilt laten slapen. De en-suite badkamer heeft een douche en een heerlijk bad op pootjes met uitzicht op de walnotenboomgaard. De slaapkamer met twee eenpersoonsbedden beneden heeft een slaapbank voor een extra kind en een mooie Italiaanse doucheruimte grenzend aan de slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De derde slaapkamer heeft als bijnaam de chateau-kamer gekregen, omdat deze prachtige hoge balkenplafonds heeft en een comfortabel sleebed.
We gebruiken beddengoed van Egyptisch katoen en kwaliteitskussens om ervoor te zorgen dat u een goede nachtrust heeft.

Boekingsinformatie

Ligging les chouettes

De ligging van "les chouettes" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.