Domaine La Roseraie - La Truffière

6
Gites.nl logo

Beleef de Luxe van Rust, Ruimte en Natuur
La Roseraie en Périgord, Ideale plek om tot Elkaar, tot Rust en nog eens Terug te komen
Domaine La Roseraie ligt in een rustige en bosrijke omgeving van de Périgord Noir (Dordogne), in de buurt van de grot van Tourtoirac.
U wordt verwelkomd op een terrein van 2 ha, volledig omheind en omgeven door bossen. 'S Ochtends maakt het zingen van de vogels je wakker. 'S Avonds kunt u, terwijl u de zonsondergang of de sterrenhemel bewondert, zelfs herten zien ...
Onze vakantiewoningen voor 6 personen (La Truffière en Villa Rosa) bevinden zich op het landgoed zodat uw privacy gewaarborgd is. Ze zijn ingericht en gemeubileerd met modern comfort.
Elk huis heeft een privézwembad, waar alleen jij en je gezin toegang toe hebben. Daarnaast wordt het water van het zwembad van Villa Rosa verwarmd (25 ° C), waardoor u kunt genieten van eind april tot half september.
Onze vakantiewoningen zijn niet-rokers binnen. Dieren worden niet geaccepteerd.
Welk comfort wordt er verwacht in de huizen?
- Gratis wifi-verbinding
- 1 badkamer en 1 doucheruimte per huis
- flatscreen-tv, vaatwasser, magnetron, oven, wasmachine, strijkijzer
- boeken, dvd's, bordspellen
- voor de jongsten: een kinderstoel, kinderbedje, babybadje en flessenwarmer zijn aanwezig.
☼ BINNENKORT ☼
Vanwege de nieuwe hygienische maatregelen (ivm Covid-19) is het mogelijk dat een aantal voorzieningen wordt aangepast. We houden u zsm op de hoogte.

Boekingsinformatie

Ligging domaine la roseraie - la truffière

De ligging van "domaine la roseraie - la truffière" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.