Maison Laarmande

9.5
4
Gites.nl logo

La Maison is is gebouwd in de stijl van de streek, dus met die echte Franse dakpannen, dikke muren en houten luiken voor de ramen. Je voelt je helemaal in Frankrijk als je bij La Maison aankomt.
In de dit vakantiehuis zijn 2 slaapkamers, een ruime badkamer en een gezellige woonkamer met open keuken. Deze sluit lekker aan op een ruim privé terras en een groene tuin.
De woonkamer is voorzien van een gezellige eettafel met heerlijke comfortabele stoelen om 's avonds nog lekker een glas wijn te drinken met een stuk kaas van de lokale markt. Dat kan natuurlijk ook op het ruime privé terras, aan tafel of lekker op de schommelbank, kijkend naar de vele sterren.
Vanuit de keuken kijk je over de ruime tuin en sta je zo in de woonkamer. Wil je zelf aan de slag als Chef-kok, dan is alle gerei aanwezig: met de 4 pits kookplaat, combi-magnetron en pannen kun je je helemaal uitleven. Uw vers gekochte producten haalt u uit de koel vries combinatie. Klaar met eten? Alles kan dan lekker in de vaatwasser.
De master-bedroom is voorzien van een 2 persoons bed. In de 2e slaapkamer staan 1 persoons bedden.
Een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet is er natuurlijk ook aanwezig.
La Maison is voorzien van gratis Wifi, zo kunt u nog even contact houden met thuis of alvast een van de vele bezienswaardigheden in de omgeving uitzoeken. Volgt u graag het nieuws in Nederland of kijkt u graag uw favoriete programma, ook dat kan. De aanwezige TV beschikt over Nederlandse zenders. Ook een DVD kijken is mogelijk. Maar misschien leest u liever een boek kijk dan eens in de boekenkast misschien staat er nog iets voor u bij.

Boekingsinformatie

Ligging maison laarmande

De ligging van "maison laarmande" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.