Gîte "Pas de Soucis"

8.5
4
Gites.nl logo

Liefhebbers van natuursteen en eeuwenoude balkenplafonds zullen hun hart ophalen in de vakantiewoning “Pas de Soucis”, ingericht in een oud molenhuis, dat perfect gerestaureerd is om 3 of 4 gasten alle comfort te bieden.
Op de begane grond is er een grote woonkamer. In de zithoek kunt u verpozen bij de gezellige warmte van de houtkachel. Er is een aparte eethoek en een goed uitgeruste landelijke open keuken, met koelkast, oven/grill, elektrische kookplaat en vaatwasser.
Via de eeuwenoude eiken trap bereikt u de grote slaapkamer met een comfortabele tweepersoons boxspring en een éénpersoons bankbed met uittrekbare matras voor een vierde gast. De badkamer biedt alle modern comfort: douche, toilet en wastafel.
De vakantiewoning beschikt over een gezellig overdekt terras met tuinmeubilair, dat uitkijkt over de parktuin. U deelt het grote zwembad, dat geopend is van eind mei tot eind september, met de gasten van de vakantiewoning “Moulin Bertrand”. Het zwembad beschikt over een strandje en in de comfortabele strandzetels komt u tot rust na uw uitstappen en andere activiteiten. In de buurt van het zwembad bevindt zich een groot overdekt terras met een landelijke kloostertafel die plaats biedt aan 12 personen. Steek de barbecue al maar aan! De parktuin achter de woning nodigt uit om te ravotten met de kinderen tussen de honderd jaar oude bomen. Er zijn verschillende goed beveiligde waterputten. De parktuin is compleet omzoomt door water, met aan één kant de molenvliet, waar u zeker eens moet proberen een karper te vangen.
Info Covid-19: Om nodeloze sociale contacten te vermijden zijn er sleutelkluisjes aan de voordeur van onze gîtes.
De gîtes worden na het vertrek van de vorige gasten gepoetst en gedesinfecteerd in overeenstemming met de richtlijnen van de toeristische dienst van Ribérac.
Om uw verblijf zo veilig mogelijk te laten verlopen stellen wij u gratis een COVID-hygiënemand ter beschikking met onder andere handenzeep, handgel, wegwerphandschoenen, zakdoekjes, poetsdoekjes,…

Boekingsinformatie

Ligging gîte "pas de soucis"

De ligging van "gîte "pas de soucis"" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.