Boutique Maison Gurson "Dorpshuis La Maison aux Volets Bleus"

9
Gites.nl logo

La Maison aux Volets Bleus is een knus huis met geschiedenis. Het geheel is ideaal voor 2 tot 11 personen (pijzen variabel afh van het aantal pers), met 4 ruime slaapkamers, er is 3 keer apart sanitair.
Al bij al heeft het charmante dorpshuis een oppervlakte van 200m2 binnenin en nog eens flink wat buitenruimte met een binnenkoer, een overdekte overgang naar de open tuin via de schuur en een volgroeide, afgesloten tuin van 1000m2!
Vanuit elke hoek in de tuin kijk je uit op de kerktoren van het romaanse geklasseerde kerkje. Uniek! Her en der zijn er leuke elementen zoals de oude buitenveranda, of de waterput (afgezekerd voor kinderen); er staan overal bloemen en veel planten en bomen en in verloren hoekjes zijn er zitjes om rustig te genieten. Zwemmen in het verwarmde zwembad en genieten van de jacuzzi, alsook spelen in de speeltuin voor de kindjes, kan op 100m wandelen ... op het terrein van Le Guinot.
Het interieur is een mix van oude stenen en nieuwe strakke materialen, veel wit, met af en toe accenten van brocante. Er is een groot salon met open haard, een grote eetkamer met open keuken, een volledig ingerichte keuken met groot kookfornuis. In de koer kan je barbecue'en.
Als extra faciliteiten zijn er een wasmachine en afwasmachine.
Het tennisveld en de petanquebaan, de bakker, alsook een leuk restaurantje in het dorp zijn op wandelafstand.

Boekingsinformatie

Ligging boutique maison gurson "dorpshuis la maison aux volets bleus"

De ligging van "boutique maison gurson "dorpshuis la maison aux volets bleus"" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.